Asena ile Bilge Kaan Dünya Evine Girdi

Uğur GENCER/ Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube yönetim kurulu üyesi Gebze Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Melin Keçeci'nin dünyalar tatlısı kızı Asena, uzun yıllar Gebze Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Av. Enver Dikilitaş'ın avukat oğlu Bilge Kaan'la dünya evine girdi.

banner279
03 Ağustos 2022 Çarşamba 12:52
Asena ile Bilge Kaan Dünya Evine Girdi

Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube yönetim kurulu üyesi Gebze Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Melin Keçeci'nin dünyalar tatlısı kızı Asena, uzun yıllar Gebze Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Av. Enver Dikilitaş'ın avukat oğlu Bilge Kaan'la dünya evine girdi.

Gebze Belediyesi menekşe Nikah Salonunda gerçeklersen törene eğitim camiası akın ederken genç çiftlerin sevenleri yalnız bırakmadılar.

Nikah törenine Türk Eğitim Sen Genel Başkan yardımcısı Orhan Kütük ve çok sayıda eğitimci katılırken Gebze'nin renkli simaları da bu törende yerlerini aldılar. Gebze Anadolu Lisesi GAL ailesinin birlik beraberliği nikah boyunca gözlerden kaçmadı

Duru Medya Grubu Ailesi olarak dünya evine giren Asena ve Bilge Kaan’a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Son Güncelleme: 03.08.2022 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287