Esnafa Destek Paketinde Son Başvuru Ne Zaman?

Geçtiğimiz Mayıs ayında Resmi Gazete 'de yayımlanan kararla birlikte, esnafa destek paketi ödemeleri için beklenen gün geldi.

banner279
17 Haziran 2021 Perşembe 13:16
Esnafa Destek Paketinde Son Başvuru Ne Zaman?

Geçtiğimiz Mayıs ayında Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte, esnafa destek paketi ödemeleri için beklenen gün geldi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, merak edilen konulara açıklık getirdi. 

MEHMET MUŞ TARİH VERDİ

Ticaret Bakanı Muş, esnafa yönelik 3 bin lira ve 5 bin liralık hibe desteği ödemesinin yarın itibariyle banka hesaplarına yatırılmaya başlanacağını açıkladı. 

Mehmet Muş, "3 bin ve 5 bin lira hibe desteği ödemesi, yarından itibaren esnafın Bakanlığa başvuruda verilen banka hesaplarına yatırılmaya başlayacaktır. 

BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH NE ZAMAN?

Esnaf için verilecek destekten, 17 Mayıs 2021'den itibaren gelir vergisi mükellefiyeti olan esnaf ve sanatkarlar esas faaliyet konuları üzerinden yararlanabilecek.
 

Kaynak; Sabah

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287