Motorine zam üstüne zam geliyor

Araç sahiplerine kötü haber!

banner279
12 Nisan 2018 Perşembe 11:40
Motorine zam üstüne zam geliyor

 Motorine dün gelen zammın ardından yarın bir zam daha geleceği açıklandı. PÜİS, motorin fiyatlarının 13 kuruş artacağını duyurdu.
Dövizde yaşanan yükseliş ve petroldeki artış içeride akaryakıt fiyatlarına olumsuz yansıyor. Motorin fiyatlarına bir gün arayla iki ayrı zam geldi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamada, "Cuma gününden geçerli olmak üzere Motorin grubunda 13 kur

İKİ GÜNDE 30 KURUŞ

Motorine dün itibariyle, bugünden itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruş zam yapılmıştı. Böylece iki günde gelen toplam zam 30 kuruşa ulaştı. Zammın ardından motorinin ortalama litre fiyatı Ankara'da 5,63 lira, İstanbul'da 5,58 lira, İzmir'de 5.62 liraya yükselecek. Motorine iki günde gelen iki zam, motorinle benzin arasındaki kası da daralttı. İstanbul'da benzin halen ortalama 5.94 liradan satılıyor. Böylece aradaki ortalama fiyat farkı 36 kuruşa kadar inmiş oldu.
 

Son Güncelleme: 12.04.2018 11:56
Anahtar Kelimeler:
ZamMotorin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287