Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,puanını yükseltti

Sonar Araştırma’nın 1 Kasım-27 Aralık tarihleri arasında İstanbul ilçelerinde yüz yüze yaptığı anket sonuçlarına göre, kendi ilçesinde başarılı bulunan ilçe belediye başkanları açıklandı. Araştırmaya göre Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Temmuz 2020 araştırmasına göre başarı oranını 4 puan artırarak bir üst sıraya yükseldi.

banner279
07 Ocak 2021 Perşembe 09:57
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,puanını yükseltti

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sonar Araştırma Şirketi’nin yaptığı 2021’e Girerken En Başarılı Belediye Başkanları anketinde, ilk 5’teki yerini yükseltti. 1 Kasım-27 Aralık tarihleri arasında İstanbul ilçelerinde vatandaşla yüz yüze yapılan ankette, ilçe halkına; “Belediye başkanınızı başarılı buluyor musunuz?” sorusu soruldu.  Belediye başkanlarının yaptığı hizmetlere göre vatandaşların yaptığı değerlendirmelerle belirlenen başarı oranlarında Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Temmuz ayında yapılan araştırmaya göre %58,2 olan puanını %62,6’ye çıkardı. Başkan Poyraz, 39 ilçe belediye başkanı arasında ilk 4’te yer alırken, AK Partili belediyeler arasında ikinci oldu.  

Araştırma sonuçlarını değerlendiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Seçim döneminde söz verdiğimiz projeleri hızla hayata geçiriyoruz. Ayrıca pandemi döneminde sosyal belediyecilik alanında da vatandaşlarımızın hep yanında olduk. İyi günde, kötü günde hep birlikte dediğimiz Çekmeköy ailemizin fertleri, çabamızı anladığını 3 dönemdir emaneti bize teslim ederek gösterdi zaten. Bu süreçte de hala puan artırıyor olmak, onlara mahcup olmamak için bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor,” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287