İstanbul'da karla mücadele aralıksız sürüyor

İstanbul’da devam eden yoğun kar yağışı sebebiyle Üsküdar Belediyesi ekipleri kar nöbetine aralıksız devam ediyor.

banner279
18 Şubat 2021 Perşembe 17:27
İstanbul'da karla mücadele aralıksız sürüyor

Yoğun kar yağışı sonucu Üsküdarlıların mağdur olmamaları için Üsküdar Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından karla mücadele çalışmalarına Üsküdar genelinde ara vermeden devam ediliyor.

Üsküdar’da günlerdir devam eden kar yağışının başlamasıyla özellikle sabah saatlerinde ekipler, yayaların yoğun olarak kullandığı kaldırım ve merdivenlerin temizliğini gerçekleştirdi. Üsküdar genelinde tüm ana arterler, ara sokaklar, otobüs durakları, Aile Sağlığı Merkezleri ve muhtarlık önlerinde yoğun kar küreme ve tuzlama çalışmalarının yanı sıra karların kapattığı yollar ekipler tarafından açıldı.

Meteorolojiden kaynaklı doğal afet ve acil durumlara müdahale etmek için canlı takipte olan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri 30 araç,12 iş makinesi,60 şoför ve 200 işçi ile sahada karla mücadele çalışmalarını yürütüyor.

Yoğun kar uyarısı öncesi Üsküdarlıların mağduriyet yaşamaması adına ekipler tarafından belli bölgelere tuz çuvalları bırakılarak vatandaşların olumsuz hava şartlarına karşı önlem alması için destek verildi.

Üsküdarlılar Üsküdar Belediyesi Çağrı Merkezi’ni (444 0 875) numaralı telefondan arayarak karla mücadele ekiplerinden yardım alabilirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287