Üsküdar'da minik dostlar unutulmadı

Üsküdar Belediyesi tarafından sokakta bulunan minik dostlarımız için üretilen mama odakları ilçenin her noktasına konularak minik dostlarımızın beslenmesine destek olunuyor.

banner279
25 Ocak 2021 Pazartesi 11:40
Üsküdar'da minik dostlar unutulmadı

Üsküdarlı vatandaşların da katkılarıyla sokaktaki canlarımızın özellikle kış şartlarında aç kalmaması için titiz bir çalışma yürütülüyor.

Üsküdar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kar yaşının etkili olduğu günlerde açık alanlarda bulunan mama odakları yağıştan etkilenmeyecek yerlere taşınarak minik dostlarımızın rahat ve güvenilir bir şekilde mamalarını yemelerine olanak sağlandı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Üsküdar’ın her yerine yerleştirdiğimiz mama odaklarını mümkün olduğunca korunaklı yerlere taşıdık. Kar yağışının etkili olduğu süre boyunca 24 saat sahadayız! Sizler de 2-3 gün boyunca minik dostlarımız için korunaklı, yağış almayan alanlara mama bırakırsanız çok iyi olur.” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

Uygulamadan memnun olan vatandaşlar ise Başkan Hilmi Türkmen’e teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287