Cumhurbaşkanı Erdoğan covid-19 aşısını oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi'nde Kovid-19 aşısı yaptırdı.

banner279
14 Ocak 2021 Perşembe 19:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan covid-19 aşısını oldu!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MYK toplantısının ardından aşı olacağını açıklamıştı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi'nde Kovid-19 aşısı yaptırdı.
 
25-30 MİLYON DOZ DAHA AŞI GELECEK
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşı sonrası yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Ankara Şehir Hastanemiz mücadelesini doktorları ile hemşireleri ile bu koronavirüs süresince sürdürdüler. Dün Bakanımız aşı oldu. Ben ve arkadaşlarım bu akşam aşıları yaptırdık, yaptırıyoruz. İlk gün 256 bin kişi aşı oldu. Benim şöyle bir istirhamım var. Başta tüm siyasi liderler, milletvekillerimiz, Kovid-19 aşısını teşvik ederlerse, bunun çok çok isabetli olacağına inanıyorum. 25-30 milyon doz daha aşı gelecek."
 
TELEGRAM HESABINDAN İLK MESAJ
 
Aşı sonrası Erdoğan, Telegram hesabından 'Ben de aşı oldum...' mesajını paylaştı.
 
'HAYIRLI UĞURLU OLSUN' DİYEREK PAYLAŞTI
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 14.01.2021 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287