Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayı Elif Erbakan mı oluyor?

Yeniden Refah Partisi'nin kulislere düşen son bilgilere göre Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayının Elif Erbakan olduğunu açıkladı.

banner279
09 Şubat 2024 Cuma 21:26
Yeniden Refah Partisi'nin  İstanbul adayı Elif Erbakan mı oluyor?

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala partilerin adayları da son halini almaya başladı. Geçtiğimiz günlerde AK Parti ile ittifak yapmayacağını açıklayan Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye için göstereceği aday merak konusuydu. Siyaset kulislerine düşen bilgilere göre İstanbul adayının Elif Erbakan olacağı kesinleşti.
Yeniden Refah Partisi'nin kulislere düşen  bilgilere göre İBB Başkan adayı olarak Necmettin Erbakan'ın kızı ve Fatih Erbakan'ın ablası Elif Erbakan'ı göstereceği kesinleşti.Elif Erbakan'ın adaylığının yarın 11.00'da Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısında duyurulması bekleniyor.

 

Son Güncelleme: 09.02.2024 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287