Bakan Süleyman Soylu Afyonkarahisar’daydı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, programları kapsamında hafta sonunda Afyonkarahisar’daydı. Bakan Soylu, toplantılara katıldı, ziyaretler gerçekleştirdi.

banner279
08 Haziran 2021 Salı 11:54
Bakan Süleyman Soylu Afyonkarahisar’daydı

İçişleri Bakan Süleyman Soylu’nun ilk durağı Afyonkarahisar Belediyesi oldu. Burada Vali Gökmen Çiçek ve il protokolü ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.  Yoğun ilgi gösterilen Bakan Soylu, burada kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileten Bakan Soylu: “Zaferlerin, kahramanların şehrinde, sizlerin bağrında bulunmaktan büyük onur duyuyorum." dedi.

Şehrin Taleplerini Dinledi

Ardından Belediye Başkanlığına geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada öncelikle Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yaptığı çalışmalar ve planladığı projeleri konusunda bilgiler verdi. Bakan Soylu, Vali Gökmen Çiçek, Milletvekilleri, Kaymakamlar ve Belediye Başkanlarıyla İl Değerlendirme Toplantısı da yaptı. Şehrin genel taleplerini dinleyen Bakan Soylu, çözümü noktasında talimatlarda bulundu.

Esnaf ve Vatandaştan Yoğun İlgi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, toplantının ardından Vali Gökmen Çiçek ve beraberinde Milletvekilleri ve Belediye Başkanı ile birlikte, şehir merkezinde esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi. Bakan Soylu'ya esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bazı esnaflar konfetiler ve güllerle karşıladı Bakan Soylu’yu. Vatandaşlarla yakından ilgilenen ve kendisine iletilen talepleri de dinleyen Bakan Soylu: “Sizlerin de desteği ile inşallah Koronavirüs salgınından bir an evvel kurtulacağız” dedi.

Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Bakan Süleyman Soylu şehit ailesine de ziyaret gerçekleştirdi. Önceki gün toprağa verilen şehit Ulş. Uzm. Çvş. Necati Yatkak'ın Sinanpaşa ilçesi Bulca Köyü’ndeki baba evine taziye ziyaretinde bulunan Bakan Soylu ile Vali Gökmen Çiçek, şehidimizin kıymetli ailesine başsağlığı ve sabırlar diledi. Ailenin acısını paylaşan Bakan Soylu:'"24 saat sizlerin emrindeyiz. Rabbim bizi sizlere mahcup etmesin' dedi.

Yeni Emniyet Binasını İnceledi

Bakan Soylu, İl Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasında da incelemelerde bulunarak bilgiler aldı. Kısa sürede hizmet vermeye başlaması bekleyen bina için “Afyonkarahisar emniyetimize yakışır bir hizmet binası olmuş” diyerek, Vali Gökmen Çiçek ve İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’e emekleri ve gayretleri için teşekkür etti.

Ayazini’yi Ziyaret Etti

Son olarak Vali Gökmen Çiçek’in emekleriyle adeta küllerinden yeniden doğan, turizmin yeni cazibe merkezi olacak Ayazini Köyü’nü ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada Vali Gökmen Çiçek ile birlikte vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Bakan Soylu: "Turizmin yeni cazibe merkezi Ayazini'ye inşallah konaklamaya ailemle de geleceğim. Bu güzel köyde sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Son Güncelleme: 08.06.2021 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287