Dev otobüs firması 200 şubesini kapatıyor 

Yarım asrı aşkın bir süre önce kurulan Pamukkale Turizm, 200 şubesini kapatma kararı aldı.

banner279
01 Haziran 2020 Pazartesi 10:34
Dev otobüs firması 200 şubesini kapatıyor 

Koronavirüs sonrası seyahat sektörünü değerlendiren Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, "Tüm Türkiye'de 250 adet şubemiz var. Peyderpey 200 şubeyi kapatacağız. Başka çaresi yok bu işin. Artık ağırlıklı olarak online bilet satışımız olacak" ifadelerini kullandı.Denizlili Bababalım ailesi tarafından yarım asrı aşkın bir süre önce kurulan Pamukkale Turizm yeni bir karara imza atıyor.Şirket koronavirüs sonrası iş şeklini değiştirme kararı aldı.

 Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç online satışlara daha fazla yöneleceklerini belirterek yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İş yapış şekillerimizi değiştiriyoruz. Otogarlar ve şehir içerisindeki belirli satış noktalarını bırakarak yolumuza devam edeceğiz. Tüm Türkiye'de 250 adet şubemiz var. Peyderpey 200 şubeyi kapatacağız. Başka çaresi yok bu işin. Artık ağırlıklı olarak online bilet satışımız olacak. Yolcularımız sağlığı açısından da bu durum çok daha iyi olacak." 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287