Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Bülbül Gebze'de "Gıda ve Gıda Güvenliği Arzını" Anlattı

Uğur GENCER/ Kocaeli Gebze Çolakoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Farkındalık Yaratıyor.

banner279
20 Aralık 2023 Çarşamba 17:22
Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Bülbül Gebze'de  "Gıda ve Gıda Güvenliği Arzını" Anlattı

Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı bilim söyleşileri etkinliği, Düzce Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Bülbül’ün katılımıyla gerçekleşti.

Programda TÜBİTAK tanıtım videosu izlendikten sonra Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Aycan Çamlıbel’in açılış konuşması sonrasında Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Bülbül  "Gıda ve Gıda Güvenliği Arzı" ile ilgili sunumunu yaptı.

Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Bülbül’ün Sunumu Keyifle İzlendi

Bilim insanlarına önem veren Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Bülbül’ün akıcı sunumunu pürdikkat izlediler. Öğrenciler Bülbül’ü adeta soru yağmuruna tuttular. Bülbül, öğrencilerin sorularını tek tek yanıtladı.

Okul Müdürü Çamlıbel’den Teşekkür

Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Aycan Çamlıbel, Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Bülbül’e özellikle okul adına yaptıkları başvuruyu ve daveti kabul ettiğinden dolayı onur duyduklarını belirterek teşekkür belgesi takdim etti.  

Son Güncelleme: 20.12.2023 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287