Esenler Tuna'ya yeni polis merkezi

İlçedeki huzur ve güvenin temini için her türlü imkanı seferber eden Esenler Belediyesi'nin tahsis ettiği Tuna Mahallesi'ndeki arsada Esenler Polis Merkezi yapıldı.

banner279
08 Ocak 2021 Cuma 13:05
Esenler Tuna'ya yeni polis merkezi

Huzur’un yolunun güvenlikten geçtiği gerçeğinden hareket eden Esenler Belediyesi bir taraftan tüm sokaklarını aydınlatıp gecesini de gündüze çevirirken diğer taraftan da güvenlik ile ilgili diğer altyapıları daha da güçlendiriyor. “Güvenli Şehir Esenler” projesi kapsamında Esenler’in her sokağı güvenlik kameraları ile donatılırken polisin ihtiyaç duyduğu fiziki mekanlar da Esenler Belediyesi’nin desteği ile oluşturuluyor. Tuna Mahallesi’nde belediyeye ait 500 metrekare arsada yapımı tamamlanan 2 katlı, şık görünümlü Esenler Polis Merkezi’nin Aralık ayı içinde hizmete gireceği öğrenildi.

Esenler Polis Merkezi’nde incelemelerde bulunan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Güvenli Şehir Esenler proje zincirimizin bir halkası daha tamamlanmış oldu.  Tuna ve Fatih Mahallesi başta olmak üzere Esenlerimizin güvenliği için bu merkezimiz hayati öneme haiz. Emniyet teşkilatımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287