Jandarmadan Zehir Tacirlerine ve Kaçakçılara Büyük Darbe

67 şüpheli şahsın ev ve işyerlerinde arama yapıldı.

banner279
02 Mayıs 2025 Cuma 17:59
Jandarmadan Zehir Tacirlerine ve Kaçakçılara Büyük Darbe

 HATAY – TEKHA

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nisan ayı boyunca gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir başarıya imza attı.

Yapılan çalışmalarda, toplam (67) şüpheli şahsın ev, üst ve araçlarında arama gerçekleştirildi. Aramalarda;

✅ (9.350 Adet) Captagon

✅ (1.584 Kg) Kubar Esrar

✅ (2.450 Kg) Reçine Esrar

✅ (270 Gr) Metamfetamin

✅ (550 Kg) Tütün

✅ (99.314 Adet) Makaron

✅ (450 Adet) WINNER marka Gümrük Kaçağı Kuru Sıkı Tabanca

✅ (15 Adet) Ruhsatsız Tabanca

ele geçirildi.

Elde edilen yasa dışı maddeler ve silahlarla ilgili (67) şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nın, halkın huzur ve güvenliği için kararlılıkla sürdürdüğü mücadelenin devam edeceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
HatayJandarmaKaçakçılık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280