Aydın İl Emniyeti’nden “Dallas Çetesi Operasyonu”

Sultanhisar İlçe Emniyet Amirliği ve Jandarma ekiplerince ortak yürütülen “Dallas Çetesi Operasyonu”nda 14 şüpheli gözaltına alındı.

banner279
18 Ağustos 2025 Pazartesi 17:04
Aydın İl Emniyeti’nden “Dallas Çetesi Operasyonu”

AYDIN/TEK HABER

Sultanhisar İlçe Emniyet Amirliği ve Jandarma ekiplerince ortak yürütülen “Dallas Çetesi Operasyonu”nda 14 şüpheli gözaltına alındı. Sultanhisar merkezli olarak Aydın’ın Efeler ilçesi, Muğla’nın Datça ilçesi ve Mersin’de toplam 14 adrese düzenlenen eşzamanlı baskınlarda yakalanan şüphelilerden 13’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner234

banner233