Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’e Gözaltı!

İBB soruşturması kapsamında Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ile birlikte 40 kişi gözaltına alındı, 4 kişi hakkında gözaltı kararı alındı.

banner279
15 Ağustos 2025 Cuma 12:15
Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’e Gözaltı!

İSTANBUL (İGFA) – İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen İBB soruşturması kapsamında Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ile birlikte 44 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Bu sabah saatlerinde yapılan operasyon ile Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney dahil 40 kişi gözaltına alındı.

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Danışmanı Yiğit Oğuz Duman, ve bir çok gözaltına alınan kişilerin evlerinde de aramalar yapılıyor.

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ile birlikte gözaltına alınan 40 kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kaynak: İGFA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner234

banner233