Gebze Tenis Kulübü Aktürk'ü ziyaret etti

Uğur GENCER/Tüm Dünyaya başarılarıyla adından söz ettiren Gebze Tenis Kulübü Başkanı Ali Tokaç ve yöneticileri yeni atanan Kocaeli İl Spor Müdürü İbrahim Aktürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

banner279
08 Eylül 2020 Salı 20:45
Gebze Tenis Kulübü Aktürk'ü ziyaret etti

Tüm Dünyaya başarılarıyla adından söz ettiren Gebze Tenis Kulübü Başkanı Ali Tokaç ve yöneticileri yeni atanan Kocaeli İl Spor Müdürü İbrahim Aktürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
Gebze Tenis Kulübü Milli sporcuları Togan Tokaç, Atakan Karahan ve Mehmet Aksel Çakır ile birlikte milli antrenör Hikmet Saraç nezdinde spor sevdalısı  Gebze Tenis Kulübü Başkanı Ali Tokaç,Tenis Federasyonu Başkan adayı Av. Murat Altun Kocaeli'ye yeni atanan Kocaeli İl Spor Müdürü  İbrahim Aktürk'ü makamında ziyaret ettiler. 
GTK Sporcularına her türlü desteği vereceğini ifade eden Kocaeli İl Spor Müdürü İbrahim Aktürk her türlü konuda destek olacaklarını belirtmesi üzerine Gebze Tenis Kulübü Başkanı Ali Tokaç ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkan adayı Av. Murat Altun teşekkür ederek Aktürk'e yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler. 

Son Güncelleme: 08.09.2020 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287