Kocaeli Jandarma Komutanlığından tarihi eser operasyonu!

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Sepetçi mahallesinde Antik Mısır dönemine ait tarihi eserleri satmaya çalışan 2 kişi jandarma ekiplerince yakalandı.

banner279
23 Ekim 2020 Cuma 13:03
Kocaeli Jandarma Komutanlığından tarihi eser operasyonu!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, tarihi eser kaçakçılarına geçit vermiyor. Son zamanlarda birçok operasyona imza atarak, tarihi eser kaçakçılarını yakalayan ve yurdumuzda bulunan tarihi zenginliklerin, başka ülke veya kişilerin eline geçmesine engel olan Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, yine oldukça başarılı bir operasyona imza attı.    İzmit Sepetçi Mahallesinde oturan bazı kişilerin, ellerinde bulundurdukları tarihi tanrı ve tanrıça heykellerine müşteri aradığı bilgisine ulaşan Jandarma ekipleri, kişiler ile irtibata geçerek alıcı kimliği ile buluşmaya çağırdı. Buluşma noktasına gelen kişilerin içerisinde bulunduğu araç durdurularak yapılan operasyonda, kişilerin satmaya getirdiği Antik Mısır dönemine ait tanrı ve tanrıca heykeli ele geçirildi. Araçta bulunan C.G ve A.D yakalanarak Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287