Yonca Rana Yalçıner Yeşil’e yeni görev...Yonca Rana Yalçıner Yeşil kimdir?

Uğur GENCER/ Kocaeli Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde yaklaşık 10 yıldır İdari Hekimi olarak görev yapan Yonca Rana Yalçıner Yeşil DARICA ADSM başhekim yardımcısı oldu.

banner279
16 Temmuz 2021 Cuma 16:00
Yonca Rana Yalçıner Yeşil’e yeni görev...Yonca Rana Yalçıner Yeşil kimdir?

DARICA ADSM Başhekim Başhekim Dt. Eray Ünaldı’nın yardımcısı olan Yonca Rana Yalçıner Yeşil’e layık görülen yeni görevinde başarılar dileriz.

Yonca Rana Yalçıner Yeşil Kimdir?

1979 Ankara doğumlu olan Yonca Rana Yalçıner 2002 İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden başarıyla mezun olmuştur. İmplant Cerrahisi ve İmplant üstü protez eğitimlerini tamamlayan Yalçıner ADSM ‘de İmplant ekibi sorumlusu olup 2012 tarihinden bu yana DARICA ADSM’de görev yapmaktadır. İyi düzeyde İngilizce bilen Yonca Rana Yalçıner Yeşil evli ve iki çocuk annesidir.

Son Güncelleme: 16.07.2021 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Duran bilgin 2021-07-18 01:23:05

Tebrik ediyor başarılar diliyorum sayın hocam

banner287