Kütahya'da Sosyo Kültür Merkezi Açıldı

Kütahya Hacıazizler Mahallesinde yapımı tamamlanan sosyo kültür merkezinin açılışını Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık yaptı.

banner279
20 Ocak 2021 Çarşamba 11:24
Kütahya'da Sosyo Kültür Merkezi Açıldı

Hacıazizler Mahallesinde yapımı tamamlanan sosyo kültür merkezi Belediye Başkan Yardımcıları Salih Özden, İlyas Bahar, Abdullah Damcı, Murat Arık, Ömer Köse, Hacıazizler Mahalle Muhtarı Salih Kotuk, birim müdürlerinin katılımıyla, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından açıldı. Açılışta Başkan Işık ve ekibine teşekkür eden Muhtar Kotuk, mahallelerinin önemli bir eksiğini tamamladıklarını dile getirdi. Başkan Işık ise konuşmasında, hayırlı bir açılış için bir araya geldiklerini ifade etti. Başkan Işık, “Hacıazizler Mahallemizde ihtiyaç duyulan muhtarlık ve sosyal tesisinin inşaatını tamamlamak nasip oldu. 2020 yılı programımız içerisinde sosyo kültür merkezimize başladık ve bitirdik. 2021 yılında da seri açılışlarımızdan birisi olarak bugünde burayı açıyoruz. Rabbim hayırlı hizmetler vermeyi nasip eylesin. Mahalle sakinlerine ve şehrimize hayırlı olsun. Bu eserin şehrimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 20.01.2021 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287