Kütahya'da feci kaza:2 ölü!

Kütahya'da kullandığı tırın kontrolünü yitiren Niyazi Gümüş, bariyerleri aşarak karşı şeride geçip Mustafa Arıtürk'ün kullandığı tıra çarptı. Kazada Gümüş ve yanındaki Mustafa İsot, olay yerinde hayatını kaybetti.

banner279
30 Nisan 2021 Cuma 13:01
Kütahya'da feci kaza:2 ölü!

Kütahya-Afyonkarahisar karayolunda Niyazi Gümüş'ün kullandığı sebze yüklü tır direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak  karşı yönden gelen Mustafa Arıtürk yönetimindeki tıra çarptı.Kazada Gümüş'ün kullandığı tır devrilerek yan yatarken, sebze yükü de etrafa saçıldı. Hurdaya dönen araçtaki sürücü Gümüş ile yanındaki Mustafa İsot, sürücü kabininde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerince Gümüş ve İsot'un cansız bedenleri araçtan çıkarılarak Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Diğer tırın sürücüsü Mustafa Arıtürk ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
 

Son Güncelleme: 30.04.2021 13:10
Anahtar Kelimeler:
KazaTrafik KazasıKütahya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287