İlginç kampanya: Koç alana dana bedava

Manisa’da kurulan kurban pazarında bir üretici, müşteri çekebilmek adına ilginç bir promosyon başlattı. 115 kiloluk koçu 16 bin liraya satışa çıkaran üretici koçun hediyesi olarak ise bir ton ağırlığında 2,5 yaşındaki simental cinsi danayı veriyor.

banner279
28 Ağustos 2017 Pazartesi 13:22
İlginç kampanya: Koç alana dana bedava

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala hayvan pazarları beklediği hareketliliği bulamazken, Manisa Ticaret Borsası Canlı Hayvan Borsasında kurulan Manisa Kurban Pazarı’nda üreticiler satış yapabilmek için ilginç yöntemlere başvuruyor. Bir tonluk pazarın en ağır kurbanlıklarından biri olan simantel cinsi danasını satabilmek için yanında koç hediyesi veren üretici Tahir Kayalı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in tavsiyesine uyarak koçu alana danayı hediye edeceğini açıkladı.

Kayalı Çiftliğinin sahibi hayvan üreticisi Tahir Kayalı, “Güzel bir danamız var. Bu danamızı alacak olan arkadaşlarımıza koçumuzu hediye vereceğiz. Aslında koçu alana dana hediye. Koçun fiyatı 16 bin TL, dana da yanında hediye. Danamız bir ton ağırlığında ve 2,5 yaşında. Koçumuz da ortalama 115 kilo merinos cinsidir, yağsızdır, çok güzeldir, bunlar da kendi üretimimiz” dedi.

(Sadık Cangel / İHA)

Son Güncelleme: 28.08.2017 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287