Manisa Kırkağaç'a koruyucu ekipmanlar dağıtıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tarım işçilerine yönelik olarak başlatılan koruyucu ekipman dağıtımı Kırkağaç ilçesiyle devam etti.

banner279
20 Eylül 2023 Çarşamba 14:23
Manisa Kırkağaç'a koruyucu ekipmanlar dağıtıldı

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında tarım işçilerinin üretim esnasında ihtiyaç duydukları koruyucu malzemeler, işbaşında tarım işçilerine teslim ediliyor.

Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Şehzadeler ilçesinde başlayan proje, Gördes, Saruhanlı, Salihli, Sarıgöl, Alaşehir, Köprübaşı’nın ardından Kırkağaç ilçesiyle devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Mustafa Eralp, Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Fahri Dinçer ve teknik ekipler ile birlikte Kırkağaç ilçesinde kavun ve turşuluk biber hasadında çalışan tarım işçileri ile bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Öztozlu, işçilere üzüm sepeti ile birlikte bez çanta, şapka, bere, yağmurluk, 2 çift eldiven, ilaçlama maskesi ve ilaçlama gözlüğü bulunan koruyucu ekipmanların dağıtımını gerçekleştirdi. Tarlaya gelerek kendilerini sevindiren Manisa Büyükşehir Belediyesi heyetine teşekkür eden tarım emekçileri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ve selamlarını iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287