Uyuşturucu ile mücadele etkinliğine destek verdiler

Şanlıurfa emniyeti, uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek için bir AVM’de stant açtı. Etkinliğe Arka Sokaklar dizisinin oyuncuları da destek verdi.

banner279
26 Ağustos 2017 Cumartesi 11:40
Uyuşturucu ile mücadele etkinliğine  destek verdiler

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bilgilendirme standı açtı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nuri Öztürk, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve emniyet şube müdürlerinin destek verdiği uyuşturucu ile mücadele etkinliğine, “Arka Sokaklar” dizisinin yeni sezon çekimleri için kente gelen dizi oyuncularından Şevket Çoruh, Oya Okar ve Kerimhan Duman da destek verdi. Narkotimlerin bilgilendirme broşürü dağıttığı etkinlikte dizi oyuncuları yoğun ilgi gördü. Etkinlik alanını tamamen dolduran Piazza ziyaretçileri, oyuncuları yakından görebilmek ve fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Öte yandan, Eylül ayı itibari ile 12’nci sezonuyla ekranlara gelecek olan dizide “Komiser Mesut” rolündeki Şevket Çoruh’un senaryo gereği tayini Şanlıurfa’ya çıktığı için rol arkadaşları Oya Okar ve Kerimhan Duman ile birlikte kentte çekimlerini sürdürdükleri öğrenildi.

(İHA)

Son Güncelleme: 26.08.2017 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287