Gül Altunordu Tekvando Türkiye Şampiyonası’nda Bronz Madalya Kazandı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen Tekvando Türkiye Şampiyonası müsabakalarında, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Gül Altunordu bronz madalyanın sahibi oldu.

banner279
02 Şubat 2024 Cuma 11:30
Gül Altunordu Tekvando Türkiye Şampiyonası’nda Bronz Madalya Kazandı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Taekwondo Türkiye Şampiyonası Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde, 29-31 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Türkiye genelinde 65 üniversiteden 124’ü kadın, 152’si erkek ve 40’ı poomse sporcusu 3 gün boyunca devam eden şampiyonada kıyasıya mücadele etti.

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Gül Altunordu, Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda derece elde eden sporcular 2024’te düzenlenecek olan Üniversitelerarası Avrupa Taekwondo Şampiyonası için vize almaya hak kazandı.

Kaynak: iuc.edu.tr

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287