3 İlde Nefes Kesen Dev Uyuşturucu Operasyonu Yapıldı Onlarca Gözaltı Var

Adana merkez olmak üzere 3 ilde yapılan  uyuşturucu operasyonunda 18 şahıs gözaltına alındı, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

banner279
19 Eylül 2017 Salı 08:34
3 İlde Nefes Kesen Dev Uyuşturucu Operasyonu Yapıldı Onlarca Gözaltı Var

Adana merkez olmak üzere 3 ilde yapılan  uyuşturucu operasyonunda 18 şahıs gözaltına alındı, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ve Suçlarla Mücadele Şubesi, Adana merkez olmak üzere İstanbul ve Mersin’de şafak vakti daha evvelden belirlenen 19 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. 

Yapılan operasyonda zırhlı birlikle mahallere girip geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra, özel harekat polisleri söz konusu evlere koçbaşarıyla kapıları kırarak baskın düzenledi.

Evlerde yapılan aramalarda, 11 kilo 600 gram esrar, 120 gram metan fetamin, 600 gram eroin, 120 gram kokain ve 7 bin TL para ele geçirildi 18 şahıs gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan zanlılar adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinden sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

(Süleyman Cenk İdaye / İHA)

Son Güncelleme: 19.09.2017 10:37
Anahtar Kelimeler:
OperasyonAdanaUyuşturucu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287