Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Vali Mustafa Masatlı ve Eşi Esra Masatlı, Şehit Ailelerimiz ile Yaşlı, Yetim ve Engelli Vatandaşlara Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor.

banner279
04 Kasım 2021 Perşembe 09:31
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Amasya Valisi Mustafa Masatlı ile eşi Esra Masatlı, Şehit Özel Harekat Polisi İdris Bolat’ın annesi Hatice Bolat ile babası Osman Bolat’ı, ilerleyen yaşı ve Alzheimer hastalığı sebebiyle evde bakım hizmeti alan 86 yaşındaki Zöhre Budak  ile kızını, 90 yaşındaki Hediye Küçükkahyaoğlu ile oğlunu ve ağır engelli oğluyla birlikte yaşayan Sultan Bal’ı ikametlerinde ziyaret ettiler. Ziyaretlerde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Ahmet Kırlangıç ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Davulcu da yer aldı.

Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğündeki hükümetlerimizin çalışmalarıyla Şehit ailelerimize, gazilerimize, yetim, öksüz, yaşlı ve engelli bireylerimize yönelik birçok ilklere imza attığını belirten Vali Masatlı, Amasya’mızda Devletimizin yardım eline ihtiyaç duyan herkesi tespit etmek ve ihtiyaç duydukları desteği kendilerine sağlamak için tüm kurum, kuruluş ve görevlilerimizle çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Ailelerle yakından ilgilenerek kendileriyle sohbet eden Vali Mustafa Masatlı, Şehit ailelerimizin, gazilerimizin, öksüz, yetim, engelli ve yaşlı bireylerimizin daima yanında olunacağını vurguladı ve Ülkemizde ve Dünyanın dört bir yanında mazlum halkların sesi olduğu için Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarını sundu.

Vali Mustafa Masatlı ziyaretlerde ayrıca ailelerin ihtiyaç ve taleplerinin tespit edilerek, çözüme kavuşturulması için de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne talimatlar verdi.

Son Güncelleme: 04.11.2021 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287