Antalya'da kiraladıkları aracı sahte belgeyle satıp, yedek anahtarla çalmışlar

ANTALYA'da, araç kiralama firmasından kiraladıkları otomobili sahte plaka ve vekalet ile 140 bin TL'ye sattıktan sonra çalan 3 şüpheli, operasyonla yakalandı.

banner279
16 Eylül 2021 Perşembe 20:10
Antalya'da kiraladıkları aracı sahte belgeyle satıp, yedek anahtarla çalmışlar

Olay, E.A.'nın Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne başvurmasıyla ortaya çıktı. E.A., polise verdiği ifadesinde, 140 bin TL'ye satın aldığı otomobilinin park halindeyken çalındığını bildirdi. İhbarın ardından harekete geçen polis, otomobili sahte belge ve plaka ile 140 bin TL'ye E.A.'ya sattıktan sonra park edildiği yerden çalan Ç.Ö., S.P. ve B.H.'yi Serik ilçesinde gözaltına aldı. Şüphelilerin, yedek anahtarla çaldıkları otomobili araç kiralama firmasından kiraladığı belirlendi. Sağlık kontrolünden geçirilen 3 şüpheli, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, dolandırıcılık olaylarından çok sayıda adli sicil kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287