Antalya’da Gergin Anlar Yaşandı 7 Suriyeli Yaralandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde yaşanan kavgada, 7 Suriyeli yaralandı.

banner279
23 Eylül 2017 Cumartesi 10:08
Antalya’da Gergin Anlar Yaşandı 7 Suriyeli Yaralandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde yaşanan kavgada, 7 Suriyeli yaralandı.

Dün gece Elmalı kapalı halk pazarı yanındaki fırında çalışan Suriyeli bir genç, iddiaya göre, işyerinin kasasından para çaldığı gerekçesiyle işten çıkarıldı. 

İşten çıkarılan genç ile yanındaki Suriyeli 6 şahıs, fırına gelerek işyeri sahibi Selim Durmuş’tan, çalıştığı günlerin ücretini istedi tartışma çıktı. 

Tartışmada Suriyeli grup işyeri sahibini darp etti. Gürültüyü duyan çevre esnafı da Selim Durmuş’un yardımına koştu, Suriyeli grubu dövdü.

Olayın ilçede yayılması üzerine yaklaşık 600 şahıs fırının olduğu bölgede toplandı.

Suriyeli istemiyoruz’ diye slogan atan grup, ilçede gördükleri Suriyelilere saldırdı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve jandarma ekibi gönderildi. Polis, Suriyelileri bölgeden uzaklaştırarak olayların daha çok büyümesini engelledi. 

Çıkan kavgada yaralanan 7 şahıs, hastanedeki tedavilerinden sonra güvenlik amacıyla, fırın sahibi Selim Durmuş da ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

(İHA)

Son Güncelleme: 23.09.2017 12:27
Anahtar Kelimeler:
SuriyeliKavgaçatışma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287