FETÖ imamı Bilal Akyüz’ün Akıncı Üssü’ndeki görüntüleri

FETÖ’nün ’Kara Kuvvetleri Komutanlığı imamı’ olduğu iddia edilen Kurmay Albay Bilal Akyüz’ün Akıncı Üssü’ndeki görüntüleri ortaya çıktı. Terör örgütü FETÖ‘nün ’Kara Kuvvetleri Komutanlığı imamı’ olduğu iddia edilen...

banner279
16 Ağustos 2016 Salı 13:25

FETÖ’nün ’Kara Kuvvetleri Komutanlığı imamı’ olduğu iddia edilen Kurmay Albay Bilal Akyüz’ün Akıncı Üssü’ndeki görüntüleri ortaya çıktı.
Terör örgütü FETÖ‘nün ’Kara Kuvvetleri Komutanlığı imamı’ olduğu iddia edilen ve daha sonra gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Kurmay Albay Bilal Akyüz’ün Akıncı Üssü’ne gelişi ve üsteki görüntüleri ortaya çıktı. Akyüz, ifadesinde birilerinin kendisini arayarak Akıncı Üssü’nde görevlendirildiğini söylediğini iddia etti. Akyüz’ün aracında yapılan aramada çeşitli kitaplar ve kağıtlara yazılı dualar ve çeşitli bilgiler de ele geçirildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.08.2016 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280