Protez bacak ve koltuk değnekleriyle 52 metrelik direğe tırmanarak intihara teşebbüs etti

Bursa’da daha önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle tek bacağı protez olan ve vücudunun çeşitli yerinde platinler olduğu belirtilen şahıs iş bulamadığı gerekçesiyle 52 metrelik direğe tırmanıp intihar edeceğini söyledi. Kısa süre...

banner279
28 Ağustos 2016 Pazar 10:13
Protez bacak ve koltuk değnekleriyle 52 metrelik direğe tırmanarak intihara teşebbüs etti

Bursa’da daha önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle tek bacağı protez olan ve vücudunun çeşitli yerinde platinler olduğu belirtilen şahıs iş bulamadığı gerekçesiyle 52 metrelik direğe tırmanıp intihar edeceğini söyledi. Kısa süre önce cezaevine girip çıkan ancak bu süre zarfında eşinin ve çocuklarının kendisini terk ettiğini, ev sahibine kira parasını ödeyemediğini ilaç alacak parasının olmadığını iddia eden şahsı indirebilmek için polis ve itfaiye ekipleri 6 saat boyunca ter döktü.
Edinilen bilgiye göre olay, Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre kısa bir süre önce cezaevinden çıkan, tek bacağı protez olan ve sara hastalığı bulunan 2 çocuk babası 41 yaşındaki Kenan Hamleci, iş bulamayınca Demirci Mahallesi Çalı Caddesi üzerinde bulunan bir GSM şirketine ait 52 metrelik baz istasyonunun tepesine çıktı. Hamleci’yi fark eden vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
Kurtarmaya giden itfaiye erine koltuk değneğiyle vurdu
Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye, minder kurarak tedbir aldı. 52 metre yüksekte olan Hamleci, polis ekipleriyle telefonda iletişime geçti. Hamleci inmeye ikna olmayınca itfaiye ekibi merdivenle yukarı ulaşmaya çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye aracının merdiveni 52 metre yükseğe yetmeyince vinç çağrıldı. Vincin sepetine binen iki itfaiye eri, intihar edeceğini söyleyen Hamleci’nin yanına çıkmayı denedi. Ancak vinç de şahsın bulunduğu noktaya ulaşamadı. Bunun üzerine 2 itfaiye eri kendi imkanlarıyla yukarıya tırmandı. Kenan Hamleci, itfaiye erlerine elindeki bastonla vurarak aşağı inmelerini söyledi.
Eniştesi aşağıya inmesini beklerken sara nöbeti geçirdi
Polis ekiplerinin haber vermesi üzerine Kenan Hamleci’nin yakınları olay yerine geldi. Cep telefonuyla Hamleci’yle görüşen ve sara hastalığı bulunan eniştesi Abdullah Kalkancı, kriz geçirdi. Kalkancı’ya ilk müdahale Nilüfer Suç Önleme ve Araştırma Ekipleri tarafından soğan ve su yardımıyla yapıldı. Daha sonra 112 ekipleri Kalkancı’ya müdahale etti. Kalkancı, 112 görevlisinin hastalık raporlarını istemesi üzerine raporunun arabada olduğunu söyledi. Şahısların ailecek sahte raporla yardım topladığını ima eden 112 görevlisine sinirlenen Kalkancı, bağırmaya başlayıp şekerinin 700’e çıktığını söyledi. Sağlık ekibinin şeker ölçümünde 310 çıkmasıyla deliye dönen Kalkancı, "Sizin cihazınız bozuk. Benim şekerim şuanda 700’e çıktı. Ölçmeyi bilmiyorsun, ayrıca 310 da yüksek bir rakam. Senin şekerin 300 olsa dayanamaz ölür gidersin" dedi.
Bu sırada baz istasyonunun tepesinde olan Hamleci, rütbeli polisin ’şartlarını yerine getireceğiz’ demesiyle 6 saatlik intihar girişimini sonlandırarak 52 metrelik direkten aşağıya indi. 2 çocuk babası Hamleci, 112’nin müdahalesinin ardından polis merkezine götürüldü.

Son Güncelleme: 28.08.2016 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287