Saldırıya uğrayan 112 ekibi karakola kaçarak kurtuldu

Şanlıurfa’da kavgada yaralanan bir kişiyi ambulansa alıp müdahale eden sağlık görevlileri, yaralıyı ambulanstan indirip yeniden dövmek isteyen kalabalığa engel olmak isteyince saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde...

banner279
10 Ağustos 2016 Çarşamba 19:02
Saldırıya uğrayan 112 ekibi karakola kaçarak kurtuldu

Şanlıurfa’da kavgada yaralanan bir kişiyi ambulansa alıp müdahale eden sağlık görevlileri, yaralıyı ambulanstan indirip yeniden dövmek isteyen kalabalığa engel olmak isteyince saldırıya uğradı.
Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Sancaktar Mahallesi’nde yaşandı. Mahallede komşuların kavga etmesi sonucu yaralanan bir kişiyi almaya giden 112 sağlık görevlileri, kavga edenler tarafından darp edildi. İddiaya göre, olay yerine gidip darp edilen şahsı ambulansa alan sağlık görevlileri, yaralıya müdahale etti. Kavga eden gruptaki bazı kişiler, ambulanstaki yaralıyı indirip bir daha darp etmek istedi. Sağlık görevlileri ambulanstaki yaralıyı vermeyince bu defa kendileri saldırıya uğradı. Sağlık görevlilerini saldırganların elinden olay yerinde bulunan polisler havaya ateş ederek kurtarmaya çalıştı. Polis, saldırganları kontrol etmekte güçlük çekince bölgeye takviye ekip istendi. Yaklaşık 20 kişi tarafından feci şekilde dövülen ambulans şoförü Kadir Yolcu, yanındaki iki bayan sağlık görevlisiyle birlikte olay yerinin yakınındaki Sarayönü Polis Merkezi’ne sığındı. Ambulansla Polis Merkezine kadar gelen ambulans şoförü, aldığı darbelerin etkisiyle fenalaşıp kusmaya başladı. Arkadaşlarının müdahale etmesiyle kendine gelen ambulans şoförü, polis merkezinde bir süre koruma altında tutulduktan sonra yine aynı ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili çalışma yapan polisler, kavga eden her iki taraftan da çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.
Öte yandan, kavgada yaralanan şahıs ise çağrılan başka bir ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.08.2016 03:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287