Vangölü Ekspresi`ne Yoğun İlgi

Ankara`dan hareket ederek Bitlis'in Tatvan ilçesine giden Vangölü Ekspresi`ne ilgi her geçen gün artıyor.

banner279
20 Aralık 2018 Perşembe 14:17
Vangölü Ekspresi`ne Yoğun İlgi


Kış aylarının sosyal medyadaki seyahat trendi olan Doğu Ekspresi`yle Kars yolculuğunun ardından, gençlerin yeni gözdesi olarak tanımlanan Vangölü Ekspresi de Tatvan için Ankara'daki Irmak İstasyonu`ndan hareket ediyor.Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ ve Muş güzergahını izleyip Tatvan`a gelen Vangölü Ekspresi, beraberinde trenle yolculuğu seven doğaseverleri de getiriyor.
Vangölü Ekspresi, bu şehri ve kültürünü tanımak isteyen misafirlere ev sahipliği yaparak onları doğu illeri ile buluşturuyor.Haftada iki defa yolcu seferi düzenleyen Vangölü Ekspresi, özellikle  gruplar halinde düzenlenen turlara katılan gençlerden yoğun ilgi görüyor. Yolculardan kimileri bölgeye merakından geldiğini, kimileri de gezmek ve eğlenmek istediğini belirtti.Yaklaşık 24 saatlik yolculuğun ardından Tatvan'a gelen yolcular, burada kendilerini bekleyen araçlarla bölgedeki turizm bölgelerini ziyaret etmek üzere ayrıldı. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287