Diyarbakır'da korkutan patlama! Çok sayıda yaralı var

Diyarbakır'da bulunan 3. Sanayi Sitesi'ndeki bir patlama meydana geldi. Patlamada 15 kişinin yaralandığı bildirildi.

banner279
24 Mart 2022 Perşembe 12:34
Diyarbakır'da korkutan patlama! Çok sayıda yaralı var

Diyarbakır'ın Merkez Kayapınar ilçesi Diyarbakır Şanlıurfa kara yolu güzergahında bulunan 3. Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu.Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  Patlamada 15 kişinin yaralandığı bildirilirken, yaralananlar 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

VALİ PATLAMANIN SEBEBİNİ AÇIKLADI 

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.  Vali Münir Karaloğlu, şu an hastanelere ulaşan 10 yaralının olduğunu belirterek, bunlardan 5'inin durumunun ağır olduğunu bildirdi. Karaloğlu, "Olaya itfaiye, AFAD, UMKE, sağlık ekipleri anında müdahale etti. Olay çok yönlü olarak soruşturuluyor. Patlama, sanayi tüpünden kaynaklı" dedi. Kaynak: Diyarbakır'da korkutan patlama! Çok sayıda yaralı var 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287