Volkswagen ne üretmeyi planlıyor?

Volkswagen, elektrikli hatchback modeller üretmeyi planlıyor

banner279
04 Kasım 2017 Cumartesi 15:28
Volkswagen ne üretmeyi planlıyor?


Dünyanın yükselen trendlerinden olan elektrikli otomobiller hemen hemen tüm markalarının temel gelecek planını oluşturuyor. Dünyanın en önemli otomobil üreticilerinden Volkswagen de yeni elektrikli otomobiller üretmek için kolları sıvadı.

Son birkaç yılda satış rakamları yüzde 700 kadar artan elektrikli ve hibrit otomobiller markaları artık daha gerçekçi adımlar atmaya itiyor. Dünyanın en önemli otomobil üreticilerinden Volkswagen de yeni hatchback elektrikli otomobil üretmeyi planlıyor. Volkswagen Grubu'nda çalışan ve ismi açıklanmayan üst düzey bir yetkilinin verdiği bir demeçte, "Artık rotamızı tamamen elektrikli/hibrit araçlar ve onları geliştirme üzerine çevirdik. İnsanları bu değişime adım adım hazırlamamız gerekiyor." açıklamasından gözler Volkswagen'e çevrildi.Daha önce de dizel motor geliştirmeyeceklerini söylemişlerdi


Aslında Volkswagen daha önce artık dizel motor geliştirmeyeceklerini açıklamıştı. Bu bilgi ışığında söylenenlerin oldukça elle tutulur göründüğünü söyleyebiliriz. Ne de olsa pazar da elektrikli otomobiller yönünde büyüyor.

Hibrit hatchbackler kendini kanıtlayacak

Volkswagen'in üst düzey yetkilisinin üretilecek yeni hibrit hatchback modellerin kendini kanıtlayacağını, bu sayede tamamen elektrikli otomobillere olan ilginin de çoğalacağını söylüyor.
 

Anahtar Kelimeler:
VolkswagenHatchback
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280