Düzce'de şiddetli deprem!

Düzce'de şiddetli bir deprem meydana geldi AFAD ve Kandilli Rasathanesi'ne göre depremin büyüklüğü 6,0 oldu. Deprem nedeniyle büyük korku yaşayan çok sayıda vatandaş kendisini dışarı attı. İlk belirlemelere göre sarsıntının ciddi oranda hissedildiği öğrenilirken, herhangi bir can kaybı ya da yaralı haberi gelmedi.

banner279
23 Kasım 2022 Çarşamba 04:40
Düzce'de şiddetli deprem!

Marmara bölgesinde yaşayan vatandaşlar hemen hemen tüm illerden hissedilen deprem nedeniyle uyandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat  04.08 sıralarında Sarıdere-Gölyaka Düzce merkezli olarak 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
6.5 kilometre derinlikte hissedilen deprem, çevre illerden de hissedildi. Özellikle İstanbul ve Kocaeli'de deprem hisseden vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Şu ana kadar herhangi bir can kaybı ya da yaralı bilgisi geçmedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287