Gebzeli Öğretim Görevlisinin Düzce'de ki Başarısı Gurur Veriyor

Uğur GENCER/ Düzce Üniversitesi 2020 Yılı Bilimsel Yayınları ve Proje Geliştirmeyi Teşvik Ödüllerinde Sosyal Sorumluluk Projesi Başarı Ödülü'nün Sahibi Gebzeli isim İlyas Temel ŞAFAK oldu.

banner279
05 Nisan 2021 Pazartesi 11:41
Gebzeli Öğretim Görevlisinin Düzce'de ki Başarısı Gurur Veriyor

Düzce Üniversitesi 2020 Yılı Bilimsel Yayınları ve Proje Geliştirmeyi Teşvik Ödüllerinde Sosyal Sorumluluk Projesi Başarı Ödülü'nün Sahibi Gebzeli isim İlyas Temel ŞAFAK oldu.

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı Öğretim Görevlisi İlyas Temel ŞAFAK pek çok önemli başarılara imza atması

gurur veriyor.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından resmi internet sitesinde yayımlanan 2020 yılı Bilimsel Yayınlar ve Proje Geliştirme Teşvik Komisyonu Başarı Ödülleri açıklaması:

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Yayınları ve Proje Geliştirmeyi Teşvik Komisyonu tarafından belirlenen sonuçlar neticesinde, Meslek Yüksekokulumuz Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Polimer Teknolojisi Programı öğretim üyesi Prof. Dr. Hüsnü GERENGİ Girişimcilik Başarı Ödülü ve Bilimsel Yayın Teşvik Ödülüne;  Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. İlyas Temel ŞAFAK Sosyal Sorumluluk Projesi Başarı Ödülü’ne; Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Haydar GÖKSU ve Dış Ticaret Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Günay TEMÜR Bilimsel Yayın Teşvik Ödülü’ne ve Meslek Yüksekokulumuz Birim Kalite Ödülüne layık görülmüştür. Emeği geçen akademik ve idari personelimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Şafak mutluluğunu paylaştı

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı Öğretim Görevlisi İlyas Temel ŞAFAK mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Öğretim Görevlisi Şafak’ın paylaşımı:

Düzce Üniversitesi 2020 Yılı Bilimsel Yayınları ve Proje Geliştirmeyi Teşvik Ödül Listesi Açıklandı. Sosyal Sorumluluk Projesi Başarı Ödülü'nün Sahibi Oldum. Sivil Toplum ve Sosyal Sorumluluk Çalışmalarımız, Kurumumuzun Desteği ve Teşviki ile Hız Kesmeden Devam Ediyor. Başta Sayın Rektörümüz Olmak Üzere, Bilimsel Yayınları ve Proje Geliştirmeyi Teşvik Komisyonu Üyelerine Çok Teşekkür Ederim. Ayrıca; Görev Yaptığım Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu ve İşletme Fakültesi'nin Birim Kalite Ödülünü Kazanmaları, Günün Diğer Güzel Haberi Oldu. Teşvik Ödülü Kazanan, Dereceye Giren Tüm Çalışma Arkadaşlarımı Tebrik Eder, Başarılarının Devamını Dilerim.

Son Güncelleme: 05.04.2021 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287