Keşan’da uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

banner279
04 Ocak 2024 Perşembe 12:24
Keşan’da uyuşturucu ve silah ele geçirildi

EDİRNE (İGFA) -  Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve uyuşturucu köpek unsuru ile Keşan'da şüpheli şahsın evinde arama yapıldı.

Aramada; 2 gram eroin, 1 gram esrar, 3 gram metamfetamin, 3 adet uyuşturucu hap, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 7 adet av tüfeği fişeği,  12 adet tabanca mermisi, 6 adet payp uyuşturucu kullanma aparatı, Payp uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet uyuşturucu kullanmak için düzenek, 1 adet şırınga, 3 adet cep telefonu ele geçirilerek el konuldu. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı talimatıyla şüpheli iki şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287