Çayırova’da Bir Başarı Hikayesi Başlıyor

Uğur GENCER/ Kocaeli Çayırova İlçesinde eğitim öğretime devam eden Şekerpınar İmam Hatip Ortaokulu önümüzdeki yıl dil ağırlıklı proje sınıflarına sınavla öğrenci alacağını duyurdu.

banner279
03 Nisan 2024 Çarşamba 16:09
Çayırova’da Bir Başarı Hikayesi Başlıyor

Çayırova İlçesinde eğitim öğretime devam eden Şekerpınar İmam Hatip Ortaokulu önümüzdeki yıl dil ağırlıklı proje sınıflarına sınavla öğrenci alacağını duyurdu.

Şekerpınar İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Coşkun Genç gazetemize yaptığı açıklamada "Geldiğim günden beri Çayırova'yı ve okulumuzu nasıl ileri götürebiliriz diye düşünüyoruz. Ekibimizle yeni bir bakış acısıyla en iyilerden olmak için mesai harcıyoruz. Bunu başaracağımızdan da eminiz. Sizlerin vasıtasıyla da bölgemizdeki ilkokul 4.sınıf öğrencilerini sınava davet ediyorum. "dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287