Öğrenci servisi ile halk otobüsü çarpıştı; yaralılar var!

Gaziantep’te öğrenci servisi ile özel halk otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası sonrası çoğu öğrenci 14 kişi hafif yaralandı

banner279
10 Kasım 2021 Çarşamba 10:55
Öğrenci servisi ile halk otobüsü çarpıştı; yaralılar var!

Gaziantep’te öğrenci servisi ile özel halk otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası sonrası öğrenci servisi şoförü hüngür hüngür ağladı. Kazanın şokuyla ağlayan öğrenci velilerini ise trafik polisleri sakinleştirdi.
 İddiaya göre, Şehirgösteren Mahallesi Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi önünde  27 S 0184 plakalı öğrenci servisi, dönüş alacağı esnada önüne çıkan 27 H 0658 plakalı özel halk otobüsüne çarptı. Süratli olan halk otobüsü çarpışmanın etkisiyle devrilerek yan yattı. Halk otobüsünün içinde fazla yolcunun olmaması facianın önüne geçerken servisteki öğrenciler ile şoför şok geçirdi. Kazada çoğu öğrenci 14 kişi hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.
Kazada yaralanan öğrencilere ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan kişileri ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.
Öğrencilerin durumunun iyi olduğunu söyleyen polisler, velileri teskin etti.

Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280