Gebze'de Anaokulu Üniversitesi'nin minik öğrencileri ingilizceyi eğlenerek öğreniyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER'in kurulan Anaokulu Üniversitesi'nin minik öğrencileri ingilizceyi eğlenerek öğreniyor.

banner279
22 Kasım 2016 Salı 13:37
Gebze'de Anaokulu Üniversitesi'nin minik öğrencileri ingilizceyi eğlenerek öğreniyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in talimatı doğrultusunda Güzel Gelecek Akademisi bünyesinde kurulan ve pilot uygulamayla hizmet vermeye başlayan Anaokulu Üniversitesi'nde eğitimler aralıksız devam ediyor.

Gebze Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde uygulamaya konulan sosyal projede 4-5 yaş gurubu çocuklara gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler ücretsiz olarak veriliyor. Matematik, sanat terapisi, zeka parkuru, jimnastik, satranç, değerler eğitimi gibi eğitimlerin uzman eğitimciler nezaretinde verildiği Anaokulu Üniversitesi'nde Gebzeli miniklere ayrıca İngilizce dersleri de veriliyor. Uzman eğitimci nezaretinde verilen İngilizce derslerinde hem eğlenen hem de İngilizcenin temel bilgileri daha küçük yaşta öğrenen çocuklar ders saati boyunca çok mutlu. Derslerin ve sosyal aktivitelerin devam ettiği Gebze Belediyesi Anaokulu Üniversitesi'ne ilişkin detaylı bilgi 0 262 643 03 30 numaralı telefondan alınabilir.

Gebze Anaokulu Üniversitesi

Gebze Anaokulu Üniversitesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287