Hırsızlar Gebze Asayiş ekiplerine takıldı!

Kocaeli ve İstanbul'da kendilerine çekçekçi süsü vererek girdikleri evlerden 14 adet kombi çalan ve 3 kişi,Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. 

banner279
26 Haziran 2020 Cuma 15:56
Hırsızlar Gebze Asayiş ekiplerine takıldı!


Gebze, Darıca ve Körfez'de farklı adreslerde meydana gelen kombi hırsızlığı şikayetleri sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Hırsızlıkların gerçekleştiği adresler ve çevresinde inceleme yapan Gebze asayiş ekipleri, çevredeki iş yerlerinin kameralarından hırsızlık şüphelilerinin kullandığı aracı tespit etti. Tespitin ardından şahısların İstanbul’dan geldiğini belirleyen ekipler, operasyon düzenledi. İstanbul’da düzenlenen operasyonda hırsızlık şüphelisi O.D., A.D. ve H.D. isimli 3 kişi gözaltına alındı.

Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şahısların yapılan incelemelerinde İstanbul’dan araçla geldikleri, araçta taşıdıkları çekçekle sokak arasında çekçekçi gibi gezerek belirledikleri adreslerden kombi çaldıkları, çalıntı kombileri çekçek ile araca yükleyerek kaçtıkları belirlendi. Şahısların farklı tarihlerde Gebze’de 7, Darıca’da 2 kombi ve Körfez’de de 2 kombi ile 2 bisiklet, İstanbul’un Tuzla ve Pendik ilçelerinde de 4 ayrı evden kombi çaldıkları tespit edildi.Yakalanan şahıslardan  A.D.’nin hırsızlık ve kasten yaralamadan toplam 9 ayrı suç kaydı, H.D.’nin hırsızlıktan 4 ayrı suç kaydı, O.D.’nin ise hırsızlık ve kasten yaralamadan 16 ayrı suç kaydı olduğu belirlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıslar, Gebze Adliyesine sevk edildi.

Adliyede işlemleri tamamlanan zanlılar tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Son Güncelleme: 26.06.2020 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287