Metro inşaatında 1 kişi feci şekilde hayatını kaybetti!

Gebze Metrosu inşaatında bugün feci bir iş kazası meydana geldi. Yaşanan kazada bir işçi hayatını kaybetti

banner279
23 Haziran 2020 Salı 12:39
Metro inşaatında 1 kişi feci şekilde hayatını kaybetti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin inşaatını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devrettiği Gebze Metrosu inşaatında bugün çok feci bir iş kazası meydana geldi. Gebze OSB-Darıca Metro Hattının Gebze Adliyesi karşısındaki iş sahasında yaşanan feci kazada bir işçi tonlarca ağırlıkta demirlerin altında kalarak hayatını kaybetti.Şantiyede çalışan işçi henüz belirlenemeyen bir sebeple tonlarca ağırlıktaki demirlerin altında kaldı. Yaşanan korkunç iş kazası sebebiyle bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Demirler kaldırıldıktan sonra acı manzara ile karşılaşıldı. İsmi henüz öğrenilemeyen işçi üzerine binen tonlarca demirin altında sıkışarak feci şekilde can verdiği görüldü. Bu korkunç kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280