Otomobile çarpan pikap takla attı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi D-100 Karayolu yan yolda otomobil ile çarpışan pikap takla attı. Kazada pikap sürücüsü yaralandı.

banner279
15 Mayıs 2022 Pazar 13:28
Otomobile çarpan pikap takla attı!

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Gebze ilçesi D-100 Karayolu yan yol İstanbul istikametinde D.Y. idaresindeki 07 EGG 62 plakalı pikap, aynı yönde seyir halinde olan N.G. yönetimindeki 34 DJZ 680 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle pikap takla atarken, sürücüsü ise yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra D.Y., tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza sonrasında yol üzerinde trafik bir süre durdu. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı yeniden normal seyrine döndü.Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Anahtar Kelimeler:
GebzeKazaKocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287