15 Temmuz Milli İrade Derneği yönetimi toplandı

15 Temmuz Milli İrade Derneği yönetimi “28 Şubat postmodern darbesini unutmuyoruz” toplantısı yaptı. Genel başkan Ali İnci bu yıl’ ki etkinliğimize TBMM başkanı Numan Kurtuluş’un konuşmacı olarak katılacağını açıkladı.

banner279
23 Ocak 2024 Salı 15:10
15 Temmuz Milli İrade Derneği yönetimi toplandı

Unutmadık, unutturmayacağız
15 Temmuz Milli İrade Derneği genel başkanı ve AK Parti Sakarya milletvekili Ali İnci, dernek yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmasında 28 Şubat sürecini dile getirdi. Genel Başkan İnci; “28 Şubat’ı hep birlikte yaşadık. Hep birlikte gördük. 15 Temmuz’da milletimiz meydanlardaydı, biz de Sakarya’da meydanlardaydık. Hepimiz farklı yerlerde 15 Temmuz’u yaşadık, 28 Şubat’ı da yaşadık. 80 darbesini yaşadık. 60 darbesinde ağladık, 80 darbesinde sessiz kaldık.15 Temmuz’da hainlerin karşısında dik duran bir lider olunca, bu halkta onun yanında var olunca,  15 Temmuz’u yapamadılar. Biz kesinlikle unutmayacağız, unutturmayacağız. Artık demokrasinin dışında her hangi bir gücü asla tanımayacağız. Milletin gücünün üzerinde biz güç tanımayacağız” şeklinde konuştu.


Meclis başkanı katılacak
Genel başkan, Milletvekili Ali İnci genişletilmiş dernek yönetimi toplantısında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) başkanı Numan Kurtulmuş ile telefonla görüşerek 28 Şubat 2024 günü Atatürk spor salonunda gerçekleşecek “ 28 Şubat etkinliği” programına davet etti. Başkan Kurtulmuş daveti kabul ederek etkinliğe katılacağını
söyledi.

 

Canım ailem projesi devam edecek
Ali İnci dernek yönetimi tarafından başlatılan “ Canım Ailem” projesinin çok başarılı olduğunu belirterek “ Bu projemizi sürdüreceğiz. Türk aile tarihine bakarsak önceleri özellikle Tarımda olsun, toplum hizmetinde olsun aile bireyleri toplu olarak bir arada çalışma yaparlardı. Dede, nene, baba, anne, evin gelini, damadı, çocuklar hep birlikte olarak sabah tarlaya gider çalışmalar yapar evlerinde mutlu aile hayatı sürdürürlerdi.
Şimdi Baba’nın, ayrı, Anne’nin ayrı yerlerde ayrı işlerde çalışma hayatını sürdürdüğü için çocuklarda kendi başlarına kalıyor, Aile kavramı gittikçe dağıldı. Biz 15 Temmuz Derneği yönetimi olarak “ Canım Ailem” projesi ile bu durumu gözler önüne getirdik ve getirmeye, ailede birlik beraberlik ve aile kavramının önemini anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

(Suat Beyenal)

Son Güncelleme: 23.01.2024 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287