Çakıcı'dan CHP'li Öztrak'a mafya yanıtı

Alaattin Çakıcı, kendisine mafya bozuntusu diyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama ile yanıt verdi.

banner279
15 Aralık 2020 Salı 13:41
Çakıcı'dan CHP'li Öztrak'a mafya yanıtı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde MYK gündemiyle ilgili basın toplantısı düzenledi.Öztrak, açıklamasında geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Alaattin Çakıcı arasında yaşanan gerilime ilişkin sert sözler söyledi. 

Çakıcı'dan mafya bozuntusu olarak bahseden Öztrak, şunları söyledi: 'Bir mafya bozuntusu özel afla hapisten çıkarılıyor, genel başkanımızın üzerine salınıyor. Açık açık tehdit ediyor, sarayın bekçisi tehdit edene sahip çıkıyor.Savcılar biz şikayetçi olmadan resen harekete geçemediler. Bu soruşturma ne aşamada, bu mafya bozuntusunun ifadesi alındı mı? Saray artık yönetme kabiliyetini tamamen yitirmiştir.'

 ÇAKICI'DAN YANIT GECİKMEDİ 

Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabından CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın sert sözlerine yönelik yazılı bir açıklama yaptı.İşte o açıklama:  


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287