Kundaktaki bebeğin tehlikeli yolculuğu

Malatya’da motosiklete binen kadının kucağında bulunan kundaktaki bebeğin tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı.HABER 24

banner279
17 Mart 2017 Cuma 15:02
Kundaktaki bebeğin tehlikeli yolculuğu

Malatya’da motosiklete binen kadının kucağında bulunan kundaktaki bebeğin tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı.

Battalgazi Çöşnük kavşağında başlayan, Kanalboyu’nda son bulan tehlikeli yolculukta annesinin kucağındaki bebeği akan trafiğe ve soğuk havaya aldırış etmeden motosiklette taşıyan sorumsuz adam görenlerin yüreğini ağzına getirdi. Motosikletin koltuğuna yan şekilde oturan annenin kucağında dışa doğru sarkıtılan bebeğin dakikalarca araçları teğet geçtiği anları gören birçok sürücü, tehlikeyi fark ederek sorumsuz sürücüye yol verdi. Şehrin en işlek caddesinde yoğun trafikteki yolculuk, motosiklet sürücüsünün kameranın kendisini çektiğini fark etmesiyle bir süre dursa da yan yolda devam etti.

Sorumsuz sürücü sadece bebeğin ve annesinin canını hiçe saymakla kalmayıp, zaman zaman ters şeride girip başkalarının canını da tehlikeye soktu.

(Mehmet Türel / İHA)

Son Güncelleme: 17.03.2017 17:32
Anahtar Kelimeler:
TaksimLALE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287