Marmara Üniversitesi YÖK 2021 Üstün Başarı Ödülü’nü Kazandıran Proje Ekibine Teşekkür

Uğur GENCER/ Marmara Üniversitesi 2021 YÖK Üstün Başarı Ödülleri kapsamında Kurumsal Kategorideki Uluslararası İşbirliği ödülünü kazandıran “Türk – Amerikan Konsorsiyumu ile Doğuştan Bağışıklık Kusurlarının Genomik İncelemesi” isimli proje ekibinde yer alan Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ahmet Özen, Prof. Dr. Safa Barış, Prof. Dr. Elif Aydıner ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tunç Akkoç’a teşekkür belgesi ve ödül verildi.

banner279
04 Kasım 2021 Perşembe 15:46
Marmara Üniversitesi YÖK 2021 Üstün Başarı Ödülü’nü Kazandıran Proje Ekibine Teşekkür

Törende Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt üniversitemizi gururlandıran bu ödülün “Araştırma Üniversitesi” olma yolunda büyük katkı sağladığını ve bu değerli çalışmaları üniversite olarak desteklemenin önemini vurguladı.

Prof. Dr. Ahmet Oğuzhan Özen tarafından proje hakkında yapılan sunumda projeyle ilgili bilgi verildi. Prof. Dr. Özen, sunumunda Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Sağlık Enstitüsü ile birlikte gerçekleştirilen projenin insan sağlığını iyileştirme ve hasta çocukları sağlığına kavuşturma hedefinin yanı sıra, projeyi yürüten iki kuruma, fakültelere, üniversitemize, ülkemize ve insanlığa faydalı olacak bir proje olması dolayısıyla diğer çalışmalar için örnek teşkil edecek bir modeli ortaya koyduğunu belirtti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Çelen, Prof. Dr. Ömer Akgiray, Prof. Dr. Hasan Korkut, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Gündüz ve Genel Sekreter Dr. Murat Arısal tarafından, projede emeği geçen öğretim üyelerine, teşekkür belgelerinin ve 5 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından takdim edilmiş olan Üstün Başarı Ödülünün sunumu gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 04.11.2021 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280