Selçuk Kürşad Koca: Sakarya’nın Markası Türk Okçuluğu Topluluğu 10 yaşında

Uğur GENCER/ Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu’nun üzerinde büyük emeği olan Katar Üniversitesi Öğretim Üyesi Selçuk Kürşad Koca, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu’nun kuruluşunun 10. yılını kutladı.

banner279
11 Mart 2024 Pazartesi 11:48
Selçuk Kürşad Koca: Sakarya’nın Markası Türk Okçuluğu Topluluğu 10 yaşında

Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu’nun üzerinde büyük emeği olan Katar Üniversitesi Öğretim Üyesi Selçuk Kürşad Koca, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu’nun kuruluşunun 10. yılını kutladı.

SAÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Kürşad Koca görevli olduğu Katar’dan Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğunun kuruluşunun 10. yılını unutmadı.

Doç. Dr. Selçuk Kürşad Koca’nın paylaşımı:

SAÜ Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğumuz 10 yaşında.

Sakarya Üniversitesi bünyesinde 10 yıl önce başlattığımız Türk okçuluğu serüveni değerli kardeşim Tarık Demirgen’in akademik başkanlığı ve kıymetli öğrencilerimizin gayretiyle bugün de devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi markasını ülkemizin dört bir yanında temsil ederek girdikleri her yarışmadan madalya ile dönmeleri şahsım ve üniversitemiz adına gurur kaynağıdır.

Başta Sakarya Üniversitesi yönetimi olmak üzere, öğrenci topluluğumuza destek veren herkese şahsım ve topluluğumuz adına teşekkür ediyorum.

Geride bıraktığımız bu on yılda öğrenci topluluğu ile başlattığımız süreç zamanla üniversitemizin sınırlarını da aşarak Sakarya Okçuluk Spor Kulübünün doğmasına vesile olmuş ve yediden yetmişe herkesin katılabileceği bir alana evrilmiştir. Bugün Sakarya Okçuluk aracılığı ile de Sakarya markası ciddi bir şekilde ulusal ve uluslararası arenada temsil edilmektedir. Bütün bunlar bir emeğin sonucudur.

Spor kulübümüzü başarı ile yoluna devam etmektedir. Bizden sonra canla başla çalışarak başarıları katlayan Kulüp Başkanımız Mehmet Yıldırım ve yönetimine de teşekkür ediyorum.

Spor kulübümüze verdikleri destek için yerel yönetimlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.

Son Güncelleme: 11.03.2024 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287