SGK Müdürü Şenlik Gebze Fm’de yapılandırmayı anlattı

Gebze SGK Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik Gebze Fm’de Uğur Gencer’in canlı yayın konuğu oldu.

banner279
23 Eylül 2021 Perşembe 16:53
SGK Müdürü Şenlik Gebze Fm’de yapılandırmayı anlattı

Şenlik, ay sonunda son bulacak olan 7326 sayılı bazı alacakların yapılandırılması kanunu ile Sgk borçlarını yapılandırıp peşin veya taksitli ödeme seçenekleri ile işverenlerin borçlarını kolayca ödeme imkanından faydalanacağı açıklamalar yaparak kuruma borcu olan Gebzeli vatandaşları yapılandırma yapmaları için Gebze Sgk’ya davet etti.

Canlı yayında Kocaeli geneli ve İstanbul’dan gelen sorulara yanıt veren Gebze SGK Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik, icra takipleri durdurulup teşvik ve diğer imkanlardan faydalanmak için izlenecek yolu en ince ayrıntısına varıncaya kadar örnekleme yaparak anlattı.

Duru Medya Grubu Haber41-Nefes Gazetesi-Haber24 Genel Yayın Yönetmeni, Radyo Program yapımcısı Uğur Gencer’in hazırlayıp sunduğu canlı yayınında iki saat boyunca 7326 sayılı bazı alacakların yapılandırılması kanunu detaylarıyla konuşuldu.

Son Güncelleme: 23.09.2021 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287