Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği (TUZED) gönüllere dokunuyor

Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği (TUZED) Genel Başkanlığı başta görevde olan uzman çavuşlar ve emekliler olmak üzere Türkiye genelinde ihtiyaç duyulan her yerde herkese destek olmaya devam ederken merkez binasında şehit ailelerini de ağırlıyor.

banner279
30 Kasım 2021 Salı 16:59
Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği (TUZED) gönüllere dokunuyor

Şehit Ailesinin Yardımına Koştu

Şehit ailelerinin sorunlarıyla yakından ilgilenen Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği (TUZED) yönetimi yaptığı girişimlerle şehit annesinin eksik kalan maaşının düzeltilmesi için girişimde bulundu. Kısa sürede sorunun çözülmesinde kendisiyle yakından ilgilenerek destek veren TUZED yönetimine teşekkür etti.

  

Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği (TUZED) yönetimi yaptığı faaliyetlerinden bazılarını yazılı açıkladı.

Yapılan Açıklamada, “Geçtiğimiz yıllar Samsun'da intihar eden uzman çavuşun ailesine TUZED tarafından sahip çıkıldığı ifade edilerek, Hatay ve Osmaniye İllerinde sorun yaşayan şehit aileleri ile iletişime geçilerek Milli Savunma Bakanlığı'ndaki yetkililerle görüşme sağlayarak ailelerin yaşadıkları mağduriyetleri giderilmiştir.

Ayrıca uzman çavuşlar için kamu yararına kurulacak derneğin teşkil edilmesi için Milli Savunma Bakanlığı'na resmi yazı gönderilmiştir. Uzman çavuşlara yapılan mücadelede daha etkin rol oynanacak olan kamu yararına dernekte tüm Uzmanlar ve Emekliler Derneği de her zaman olduğu gibi yine lokomotif olacaktır. Camianın menfaati için büyük fedakârlıklarla çalışmaya devam edilecektir.

Bunun dışında sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç duyulan her yerde öğrenci kardeşlerimiz olsun ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımız olsun Tüm Uzmanlar ve Emekliler Derneği Genel Başkanlığı 7/24 ihtiyaç duyulan her yerde herkesin yardıma ve desteğine koşuyoruz” denildi.

Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği (TUZED)

Genel Başkan Ömer Doğan

Son Güncelleme: 30.11.2021 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
REMZİ BÜYÜKKÖPRÜ 2021-11-30 18:28:44

Uğur bey siz ve haber 24 uzman çavuş sesi olmanız dolayı teşekkür ederiz Polatli TUZED baskani

Avatar
Misafir 2021-12-01 08:43:44

Odanın veya ofisin uygun bir bölümünü ziyaretçiler ile resim çekinme köşesi yaparsanız daha uygun olur..
Mevcut resme baktığım zaman ilk dikkatimi çeken koltuguyun nekadar rahat olduğunu gördüm ..
Naçizane tavsiye, diğerleri gibi hemen engellemeyi....

Avatar
Hikmet yiğit 2021-12-01 14:59:38

#İşinAslı
ONLAR UZMAN ÇAVUŞ
ONLAR KAHRAMAN

banner287